Mehmetçik Ortaokulu

WEB https://cankirimehmetcikortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ABDULHALİK RENDA MAH. YANLAR CAD. NO56 İÇ KAPI NO2 MERKEZ/ÇANKIRI
VİZYON : Milli ve manevi değerleri yaşatan , çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojiyi kullanan, yaşanılır bir dünya için duyarlı, özgüveni tam sorumluluk bilinci yüksek nesiller yetiştirerek çağdaş eğitim kurumlarına model bir eğitim merkezi olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Saatler : SABAH (7. ve 8. SINIFLAR): 07.40 - 13.20 ÖĞLEN (5. ve 6. SINIFLAR): 11.50 - 17.30
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : MERKEZ
Yerleşim Yeri : Okulumuz Çankırı il merkezinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : masa tenisi, Futsal, Futbol, Satranç, Voleybol , Basketbol, Cimnastik, Yüzme...
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak Bilim Fuarı her yıl düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Okullar Hayat Olsun, Beslenme Dostu Okul, Beyaz Bayrak projeleri uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuzda 2013-2016 yılları arasında Erasmus+ kapsamında 2 farklı proje ile Polonya, Belçika, İtalya , Bulgaristan ,Slovakya ve Romanya ortaklı eğitim hareketlilikleri gerçekleşmiştir.